информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Coastal Maine - Rosalies Pizza

За работодателя:
Rosalies Pizza е семеен ресторант, открит през 1981 год. и неведнъж е получавал награди за най-добра пицария в Бар Харбър. Ресторантът наема чуждестранни студенти от повече от 10 години.

Местоположение :
Ресторантът е  разположен в самия център на Бар Харбър – един от най-популярните градове в района.

Защо да работиш там:
- Заплащане от 8.50 долара на час с възможност за бакшиши,  оувъртайм и бонуси
- Позицията е свързана с директна комуникация с клиенти, което ще подобри чувствително говоримия ти английски.
- Работодателят организира различни екскурзии и забавления за служителите си
- Работодателят осигурява настаняване само за $60 на седмица.


Забележителности:
Мястото е чудесно за любителите на природата и тези, които обожават плажа. Националният парк дава възможност за катерене, колоездене,  къмпингуване. Градовете Портланд  и Бостън са на удобно разстояние и са места, които обезателно трябва да посетиш, ако избереш да изкараш лятото в този район.


Отворени позиции от Coastal Maine - Rosalies Pizza Сравнете
  •   Kitchen Helper Rosalies Pizza $ 9.00
    Местоположение:Bar Harbor, МЕ Място на срещата: Настаняване:$60 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:07 май - 15 юни Крайни дати:05 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Позицията включва различни задължения в ресторанта - почиства кухнята, помага на готвачите, но също така и сервира храни и напитки. Особености: Необходими са добри комуникативни умения, желание за поемане на различни задължения и възраст над 21 год.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите