информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Coastal Maine - Sands By The Sea

За работодателя:  
Sands By The Sea е семеен тип хотел, разположен на самия бряг. Хотелът е открит през 1961 година и от тогава е едно от любимите места за почивка в района.

Местоположение:
Хотелът се намира в York Beach, Мейн  -  разположен в южната част на щата градът е един от най-популярните летни ваканционни дестинации в тази част на щата.

Защо да работиш там:
- Добро заплащане и бакшиши
- Работодателят осигурява настаняване
- Възможности за втора работа

Забележителности:
Въпреки, че в Мейн, няма особено популярни забележителности, щатът е много интересен и си заслужава да се разходите из малките кокетни градчета, запазили историческия си облик. Задължително е се снимате поне с пет морски фара, както и да изядете няколко омара, ако сте фенове на морските деликатеси. Само в Мейн омарите са толкова вкусни и евтини!


Отворени позиции от Coastal Maine - Sands By The Sea Сравнете
  •   Housekeeper Sands By The Sea $ 8.00
    Местоположение:York Beach, MЕ Място на срещата: Настаняване:$ 125 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:20 май - 30 юни Крайни дати:30 септ Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Позицията предполага ротация в различни екипи и работа с перилни и почистващи препарати.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите