информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Coastal Maine - The Ocean House Hotel and Motel

За работодателя:
Хотелът съществува вече повече от 50 години и се намира на самият бряг на океана. Предлага на гостите си 70 уютни стаи, повечето от които с гледка към красивия плаж.

Местоположение:
Хотелът се намира в  Old Orchard Beach курорт на Атлантическия океан,  ежегодно избиран за мястото с най-красивите плажове в Мейн. Градът се намира на по-малко от два часа от Бостън и Портланд и е един от най-предпочитаните от студентите, пътуващи по програма Work and Travel.

Защо да работиш там:
- Работодателят осигурява настаняване само срещу $60 на седмица;
- Добро заплащане и възможност за бакшиш!
- Много забавления и възможност за втора работа в района.

Забележителности:
Курортът е разположен на удобно разстояние от Портланд и Бостън и е един от най-посещаваните такива в североизточната част на САЩ.


Отворени позиции от Coastal Maine - The Ocean House Hotel and Motel Сравнете
  •   Housekeeper The Ocean House Hotel and Motel $ 8.25
    Местоположение:Old Orchard Beach, МЕ Място на срещата: Настаняване:$65 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:10 юни Крайни дати:7 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Осигурени минимум 30 работни часа седмично.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите