информация за събитието

CIEE Hire FEB

  1. Търси отворени позиции в събитието
Florida and The Gulf Coast

 

Флорида е тропическият оазис за американците. Домът на Мики Маус, царството на алигаторите и белоглавите орли, на нощния живот в Маями, космическата база Кейп Канавърал  - всичко това на едно тясно парче земя. Мястото е перфектно за хора, които обичат типично тропическо време.


Отворени позиции от Florida and The Gulf Coast Сравнете
  •   Sales Clerk Islander Port Aransas $ 8.50
    Местоположение:Port Aransas, TX Място на срещата: Настаняване:$75 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:22 Май - 20 Юни Крайни дати:08 Сеп - 15 Сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Работа в магазин, консултира клиентите, зарежда рафтовете, работа на каса. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа на седмица.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите