информация за събитието

Среща с работодатели Job Fair - 10 и 11 февруари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Food Lion - #1593

За работодателя:
Food Lion притежават над 1300 супермаркета в почти всички американски щати и е една от най-големите вериги. Големите предимства ако избереш този работодател ще са, че ще можеш да пректикуваш английския си както с клиентите на магазина, така и с колегите си. Работодателят изисква от служителите си етичност и гъвкавост, за да могат да се справят лесно със задълженията си.

Местоположение:
Супермаркетът се намира в Sunset Beach, Северна Каролина – прекрасно малко градче на Източното крайбрежие, прекрасно място за отдих и следователно – за работа за студенти.

Защо да работиш там:
- Ще имаш прекрасна възможност да упражняваш английския си с клиенти и колеги;
- Работодателят предлага бонус от 400$, ако работиш до края на договора си и не правиш нарушения;
- В свободното си време ще можеш да си почиваш на прекрасните плажове;
- Можеш да разчиташ на съдействие за намиране на работа от страна на работодателя;
    

Забележителности:
Градчето е малко, с прекрасни плажове. Не пропускай да разгледаш Bird Island – дом на множество растения и животни! А когато се разхождаш по плажа, гледай за гнездата на морските костенурки... ако имаш повече късмет, може и да ги видиш как влизат във водата.

В свободните си дни можеш да се разходиш до Южна Каролина, до Мъртъл Бийч или Чарълстон, един от най-чоровните градове в Америка. А ако имаш повече почивни дни, или пък след като приключиш с работата си, не пропускай да минеш през Джърси и да отидеш до Ню Йорк, Филаделфия или Атлантик сити.


Отворени позиции от Food Lion - #1593 Сравнете
  •   Supermarket Asasociate Food Lion, LLC $ 9.00
    Местоположение:Sunset Beach, NC Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:24 май - 30 май Крайни дати:12 септ Бакшиши:Не
    Кратко описание: Зарежда стока в магазина, подрежда продукти по рафтовете и витрините, грижи се за чистотата на работното място и др. Особености: Желание за работа с клиенти и възможност за вдигане на предмети с тегло до 15кг

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите