информация за събитието

Среща с работодатели Job Fair - 10 и 11 февруари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Food Lion - #246

За работодателя:
Food Lion притежават над 1300 супермаркета в почти всички американски щати и е една от най-големите вериги. Големите предимства ако избереш този работодател ще са, че ще можеш да пректикуваш английския си както с клиентите на магазина, така и с колегите си. Работодателят изисква от служителите си етичност и гъвкавост, за да могат да се справят лесно със задълженията си.

Местоположение:
Супермаркетът се намира Ocean city, Maryland – любимо място за студенти, непосредствено на Атлантическия океан.

Защо да работиш там:
- Ще имаш прекрасна възможност да упражняваш английския си с клиенти и колеги;
- Работодателят предлага бонус от 400$, ако работиш до края на договора си и не правиш нарушения;
- Има много възможности за намиране на втора работа;
- Можеш да разчиташ на съдействие за намиране на работа от страна на работодателя;
- Двойки или групи приятели са добре дошли.
    

Забележителности:
Оушън Сити е известен с прекрасните си плажове, невероятните възможности за риболов и многото забавления, които можеш да намериш по крайбрежната улица. Не пропускай да отидеш до музея Ripley’s Believe it or not. Любителите на дивата природа трябва задължително да посетят близкия  Assateague Island и да се насладят на красивата природа и животински видове.


Отворени позиции от Food Lion - #246 Сравнете
  •   Supermarket Asasociate Food Lion, LLC $ 8.75
    Местоположение:Ocean City, MD Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:19 май - 30 май Крайни дати:11 септ Бакшиши:Не
    Кратко описание: Зарежда стока в магазина, подрежда продукти по рафтовете и витрините, грижи се за чистотата на работното място и др. Особености: Желание за работа с клиенти и възможност за вдигане на предмети с тегло до 15кг

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите