Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели Job Fair - 10 и 11 февруари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Food Lion - #937

За работодателя:
Food Lion притежават над 1300 супермаркета в почти всички американски щати и е една от най-големите вериги. Големите предимства ако избереш този работодател ще са, че ще можеш да пректикуваш английския си както с клиентите на магазина, така и с колегите си. Работодателят изисква от служителите си етичност и гъвкавост, за да могат да се справят лесно със задълженията си.

Местоположение:
Супермаркетът се намира в Corolla, Северна Каролина, на бариерните острови, известни като Outer Banks.

Защо да работиш там:
- Ще имаш прекрасна възможност да упражняваш английския си с клиенти и колеги;
- Работодателят предлага бонус от 400$, ако работиш до края на договора си и не правиш нарушения;
- В свободното си време ще можеш да си почиваш на прекрасните плажове;
- Работодателят предлага настаняване;
    

Забележителности:
Градчето е с прекрасни плажове. Ще имаш възможност да практикуваш много спортове. Наблизо са Аквариумът на Северна Каролина, Морският музей на Roanoke Island и много други.

В свободните си дни можеш да се разходиш до Уилмингтън или до Южна Каролина, до Мъртъл Бийч или Чарълстон, един от най-чоровните градове в Америка. А ако имаш повече почивни дни, или пък след като приключиш с работата си, не пропускай да минеш през Джърси и да отидеш до Ню Йорк, Филаделфия или Атлантик сити.


Отворени позиции от Food Lion - #937 Сравнете
  •   Supermarket Asasociate Food Lion, LLC $ 9.75
    Местоположение:Corolla, NC Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:2 юни - 3 юни Крайни дати:5 септ Бакшиши:Не
    Кратко описание: Зарежда стока в магазина, подрежда продукти по рафтовете и витрините, грижи се за чистотата на работното място и др. Особености: Желание за работа с клиенти и възможност за вдигане на предмети с тегло до 15кг

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите