Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Job Fair 10-11 MARCH

 1. Търси отворени позиции в събитието
Glacier Park Inc Saint Mary Lodge and Resort

За работодателя:

Saint Mary Lodge and Resort се намира в Glacier National Park, на източния вход на парка и работейки там можете да се наслаждавате на уникална природа и прекрасни възможности за различни дейности. Паркът е дом на някои от най-фантастичните пейзажи в западните щати и съхранява много диви видове, като мечката гризли, канадския рис и много други. Ако отидеш там, ще можеш да караш колело, да ловиш риба, да ходиш на рафтинг, да се разхождаш с туристическа лодка, да яздиш, да караш каяк и какво ли още не. Glacier Park Inc. е концесионер, упълномощен от Националната паркова служба да стопанисва Glacier National Park. Работодателят обслужва 9 хотела, 10 ресторанта, 13 търговски обекта, голф магазин, както и се грижи за транспорта в и около парка. Glacier Park Inc търси за лятна работа мотивирани студенти, които желаят да обслужват клиентите на парка и да намерят много нови приятели от цял свят.

 

Местоположение:

Glacier Park Inc Glacier Park се намира в северозападния край на Монтана. Мястото определено е подходящо за хора, които обичат да са далече от цивилизацията и не си падат по горещото време – през деня температурите са между 15 и 20 градуса, а през нощта падат до 5 – една прекрасна пролет през лятото.

 

Защо да работиш там:

 • Ще можеш да избираш между различни позиции;
 • Ще имаш възможност да работиш с хора от всички краища на света;
 • Поради отдалечеността си и сигурната, безопасна и красива среда, която предлага, паркът ежегодно е избиран от много международни студенти за лятна работа.
 • Ще можеш да практикуваш постоянно английския си език, както и да учиш за американската култура и начин на живот;
 • Работодателят осигурява настаняване и 3 хранения на ден само за по-малко от $90 на седмица;
 • Ако пътуваш с гадже или приятели сте добре дошли да кандидатствате.
 • Работодателят организира различни тематични вечери, гледане на филми с колеги, езда или групови разходки из парка

 

Забележителности:

Както казахме и по-горе, ще имате възможност да практикувате различни спортове в парка – има около 1120 км пътеки и почти 1600 км реки и потоци и над 2 000 езера. Останали са едва 25 ледника, като ако не бъде спряно глобалното затопляне, те е възможно да изчезнат до 2030 година, така че сега е моментът да отидеш и да ги видиш. Пътят Going-to-the-Sun Road е един от най-красивите в Северна Америка и е зашеметяващ инженерен подвиг, завършването на който е отнело близо 11 години.

Интересно е да знаеш, че паркът е посещаван от почти 2 милиона туристи годишно.


Отворени позиции от Glacier Park Inc Saint Mary Lodge and Resort Сравнете
 •   Retail Associate Glacier Park Inc Saint Mary Lodge and Resort $ 8.05
  Местоположение:Saint Mary, MT Място на срещата: Настаняване:$89.25 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:01 юни - 10 юни Крайни дати:9 сеп - 25 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Обслужва клиентите на магазина, работи на каса, приема плащания и др. Особености: Осигурени са минимум 36 работни часа седмично. Добри комуникативни умения. Работата предполага вдигане на предмети с тегло до 30 кг.
 •   Cafe Attendant Glacier Park Inc Saint Mary Lodge and Resort $ 8.80
  Местоположение:Saint Mary, MT Място на срещата: Настаняване:$89.25 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:01 юни - 10 юни Крайни дати:10 сеп - 25 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Приема поръчки за напитки от клиентите, приготвя напитки работи на каса, взима плащанията и др. Особености: Осигурени са минимум 36 работни часа седмично. Добри комуникативни умения, желание за работа с хранителни продукти и приготвяне на храна.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите