Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Очаквани работодатели

 1. Търси отворени позиции в събитието
Glacier Park Inc West Glacier Village

За работодателя:
В Glacier National Park има повече от 700 мили поддържани туристически пътеки. Ако отидеш там, ще можеш да караш колело, да ловиш риба, да ходиш на рафтинг, да се разхождаш с туристическа лодка, да яздиш, да караш каяк и какво ли още не. Glacier Park Inc. е концесионер, упълномощен от Националната паркова служба да стопанисва Glacier National Park. Работодателят обслужва 9 хотела, 10 ресторанта, 13 търговски обекта, голф магазин, както и се грижи за транспорта в и около парка. Glacier Park Inc търси за лятна работа мотивирани студенти, които желаят да обслужват клиентите на парка и да намерят много нови приятели от цял свят.
 
Glacier Park Inc West Glacier Mercantile Apgar Village Lodge се намира на западния вход на Glacier National Park, в Rocky Mountains. West Glacier Village е изходна точка към парка.
 
 
Местоположение:
Glacier Park Inc Glacier Park се намира в северозападния край на Монтана. Мястото определено е подходящо за хора, които обичат да са далече от цивилизацията и не си падат по горещото време – през деня температурите са между 15 и 20 градуса, а през нощта падат до 5 – една прекрасна пролет през лятото.
 
Защо да работиш там:
- Прекрасно заплащане; 
- Намаления в ресторантите и магазините;
- Работодателят осигурява настаняване само за $30 на седмица, както и транспорт до магазин веднъж в седмицата.
- Работодателят организира пикници и барбекю партита за служителите си;
- Ще имаш възможност да работиш с хора от всички краища на света;
- Поради отдалечеността си и сигурната, безопасна и красива среда, която предлага, паркът ежегодно е избиран от много международни студенти за лятна работа.
- Ще можеш да практикуваш постоянно английския си език, както и да учиш за американската култура и начин на живот;
- Ако пътуваш с гадже или приятели сте добре дошли да кандидатствате.
 
Забележителности:
Както казахме и по-горе, ще имате възможност да практикувате различни спортове в парка – има около 1120 км пътеки и почти 1600 км реки и потоци и над 2 000 езера. Останали са едва 25 ледника, като ако не бъде спряно глобалното затопляне, те е възможно да изчезнат до 2030 година, така че сега е моментът да отидеш и да ги видиш. Пътят Going-to-the-Sun Road е един от най-красивите в Северна Америка и е зашеметяващ инженерен подвиг, завършването на който е отнело близо 11 години.


Отворени позиции от Glacier Park Inc West Glacier Village Сравнете
 •   Room Attendant Glacier Park Inc West Glacier Mercantile Apgar Village Lodge $ 9.00
  Местоположение:West Glacier, MT Място на срещата: Настаняване:$30 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:1 юни - 15 юни Крайни дати:15 септ - 30 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите и баните, сменя чаршафи и кърпи, и др. Особености: Осигурени минимум 36 работни часа на седмица. Позицията предполага работа с почистващи препарати.
 •   Dining Room Attendant Glacier Park Inc West Glacier Village $ 8.05
  Местоположение:West Glacier, MT Място на срещата: Настаняване:$30 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:1 юни - 10 юни Крайни дати:10 сеп - 20 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Посреща и настанява гостите, приема поръчки, сервира храна и напитки, почиства масите. Особености: Позицията предполага добри коуникативни умения, желание за работа в екип и ротация, познаване на менюто на заведението.
 •   Retail Associate Glacier Park Inc West Glacier Village $ 9.00
  Местоположение:West Glacier, MT Място на срещата: Настаняване:$30 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:1 юни - 10 юни Крайни дати:10 сеп - 20 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Обслужва клиентите на магазина, работи на каса, получава плащания и др. Особености: Осигурени са минимум 36 работни часа седмично. Исикват се добри комуникативни умения и желание за работа с клиенти

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите