Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Job Fair 10-11 MARCH

 1. Търси отворени позиции в събитието
Glacier Village Cafe

 

Village Café е сред най-поплулярните заведения за хранене в един от най-известните национални паркове в САЩ. Стотици хиляди туристи избират да прекарат ваканцията там и ще имаш възможността да се срещнеш с хора от целият свят.


Отворени позиции от Glacier Village Cafe Сравнете
 •   Retail Gift Shop/Cashier Glacier Village Cafe $ 7.90/час
  Местоположение:East Glacier Park, MT Място на срещата: Настаняване:$60 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:21 май - 10 юни Крайни дати:05 сеп - 15 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Работа в магазин, помага на клиентите в избора им, работи на каса и др. Особености: Осигурени са минимум 32 работни часа седмично.
 •   Dishwasher/ Busser/ Prep Cook Glacier Village Cafe $ 7.90/час
  Местоположение:East Glacier Park, MT Място на срещата: Настаняване:$60 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:21 май - 10 юни Крайни дати:05 сеп - 15 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позицията включва отсервиране на маси, миене на чинии, приготвяне на заготовки за готвене и др. Особености: Осигурени са минимум 32 работни часа седмично.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите