информация за събитието

Очаквайте през март

  1. Търси отворени позиции в събитието
Harris Teeter Hilton Head

За работодателя:
Harris Teeter  е верига супермаркети, които имат магазини в осем щата  -  North Carolina, South Carolina, Virginia, Georgia, Tennessee, Florida, Maryland, Washington DC и Delaware. Наемат български студенти от повече от пет сезона и се радват на голяма популярност сред клиентите ни.

Местоположение:
Hilton Head е малък ваканционен остров в Южна Каролина, намиращ се само на 20 мили от един от най-популярните южняшки градове – Савана.

Защо да работиш там:
- Атрактивно  заплащане
- Чудесни възможности за втора работа и допълнителни часове
- Чудесна локация   -  както за работа, така и за забавления
- Осигурено настаняване 

Забележителности:
Основната заблежителност тук е океанът и прекрасните плажове. Но все пак не пропускайте да посетите Савана, Чарлстън и Атланта.Отворени позиции от Harris Teeter Hilton Head Сравнете
  •   Cashier/Bagger/Stock Clerk Harris Teeter - Various Locations $ 9.00
    Местоположение:Various Locations, SC Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:16 май - 06 юни Крайни дати:14 авг - 25 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Зарежда стока, подрежда рафтовете, работи на каса, опакова покупките, съедйства на клиентите. Особености: Позицията изисква желание за работа в екип, поемане на различни задачи, стоене на крак.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите