Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Очаквани работодатели

  1. Търси отворени позиции в събитието
Harris Teeter Outerbanks

За работодателя:
Harris Teeter е една от големите вериги супермаркети по Източното крайбрежие. Има 211 магазина в Северна и Южна Каролина, Вирджиния, Мериленд, Делауеър и мн. други. Работодателят е много търсен от студентите заради прекрасното отношение към тях и доброто заплащане.

Местоположение:
Harris Teeter се намира в Outer banks, Северна Каролоина и e един от бариерните острови с най-известните плажове в САЩ, популярен сред туристите.

Защо да работиш там:
- Работодателят организира различни мероприятия за студентите, които работят за него по случай Деня на независимостта, както и тематични вечери и други забавления.
- Ще работиш с хора от цял свят, а възможностите за почивка след работа са наистина прекрасни;
- Ще можеш да общуваш както с много американци, така и с други work and travel студенти;
- Ако имаш желание, ще можеш да правиш оувъртайм, а заплащането при този работодател е наистина добро;


Забележителности:

Не пропускай да отидеш в Jockey’s Ridge State Park -  делтаплани, хвърчила, разходки...

„Лети” на бронзова реплика на известния самолет на Wright Brothers в Wright Brothers National Memorial, качи се на най-високия тухлен фар в Америка – Cape Hatteras.

А когато имаш повече време, можеш да се разходиш до Norfolk или Virginia Beach, както и до градовете по Източното крайбрежие, които искаш да видиш.


Отворени позиции от Harris Teeter Outerbanks Сравнете
  •   Cashier/Bagger/Stock, Meat Clerk, Fresh Food and Produce Clerk Harris Teeter Outerbanks $ 9.00
    Местоположение:Outerbanks, NC Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:10 юни - 17 юни Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Зарежда стока в магазина, подрежда продукти по рафтовете и витрините, грижи се за чистотата на работното място и др. Работа на каса. Особености: Осигурени са минимум 35 работни часа седмично с отлична възможност за допълнителни часове.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите