информация за събитието

Среща с работодатели Job Fair - 10 февруари 2016

 1. Търси отворени позиции в събитието
Отворени позиции от Harrison Group- The Grand Ocean Hotel Сравнете
 •   Front Desk Harrison Group - The Grand Ocean Hotel $ 8.00
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 10 юни Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Посреща и настанява гостите на хотела, взима плащания, прави резервации и др. Особености: Изисква се отлично владеене на английски език, както и умения за боравене с пари.
 •   Housekeeper Harrison Group - The Grand Ocean Hotel $ 7.50
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 10 юни Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии. Особености: Позицията предполага боравене с препарати.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите