информация за събитието

Job Fair 10-11 MARCH

 1. Търси отворени позиции в събитието
Izaak Walton Inn

 

Izaak Walton Inn е хотел, който се намира в Essex, МТ, в близост до един от най-красивите и популярни национални паркова в САЩ- Glacier National Park. Освен с хотелска част работодателя разполага с бар, басейн, ресторант и други забавления за гостите, което определя разнообразието от позиции, които можете да работите през лятото, като някои от тях ще включват и бакшиши.


Отворени позиции от Izaak Walton Inn Сравнете
 •   Dishwasher/ Busser/ PrepCook Izaak Walton Inn $ 7.90/час
  Местоположение:Essex, MT Място на срещата: Настаняване:$60 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:19 май - 10 юни Крайни дати:05 сеп - 15 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позицията включва отсервиране на маси, миене на чинии, приготвяне на заготовки за готвене и др. Особености: Осигурени са минимум 32 работни часа седмично.
 •   Housekeeper Izaak Walton Inn $ 7.90/час
  Местоположение:Essex, MT Място на срещата: Настаняване:$60 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:19 май - 10 юни Крайни дати:05 сеп - 15 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позицията включва почистване на стаите и баните, смяна на чаршафи и кърпи и др. Особености: Осигурени са минимум 32 работни часа седмично.
 •   Retail Gift Shop/Cashier Izaak Walton Inn $ 7.90/час
  Местоположение:Essex, MT Място на срещата: Настаняване:$60 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:19 май - 10 юни Крайни дати:05 сеп - 15 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Работа в магазин, помага на клиентите в избора им, работи на каса и др. Особености: Осигурени са минимум 32 работни часа седмично.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите