информация за събитието

Среща с работодатели Job Fair - 10 и 11 февруари

 1. Търси отворени позиции в събитието
Отворени позиции от Landry's Tower of the Americas Сравнете
 •   Prep Cook- Chart House Restaurant Landry's $ 8.25
  Местоположение:San Antonio, TX Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 1 юли Крайни дати:15 авг - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Помага на готвачите при обработка на продуктите и приготвянето на храната. Подържа чистотата в кухнята. Особености: Желание за работа в екип.
 •   Prep Cook- Chart House Restaurant Landry's $ 5.00
  Местоположение:San Antonio, TX Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 1 юли Крайни дати:15 авг - 30 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Обслужва гостите на ресторанта, помага при сервирането храна и напитки,почиства масите. Особености: Възможна е ротация в други звена на ресторанта.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите