информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Mackinac Island and Michigan - Mackinaw City Motels

Sunrise Beach Motel е хотелски комплекс, разположен на брега на Макиноу сити.  Намира се на самия бряг на езерото Хютън. В комплекса може да намерите отоплен басейн с открита и закрита част, площ за пикник точно пред плажа и оградена детска площадка. Стаите разполагат с веранди и балкони с величествена гледка към островите Макинак и моста Макинак. Всяка стая е оборудвана с телефон, хладилник, климатик, кабелна телевизия и Wi-fi.

Budget Inn Mackinaw е хотелски комплекс, разположен на брега на Макиноу сити.  Oт 2013 година комплексът е с нов собственик, който държи на чистотата, доброто обслужване и нормалните цени. Стаите са реновирани и модерно обзаведени. Всяка стая притежава собствен халдилник, микровълнова, сушоар. Комплексът разполага с открити и закрити отоплявани басейни и площадка за деца с люлки, пързалки и пясъчник.

Capri Motel се намира в Макиноу сити. Хотелът е разположен на 3 пресечки от историческия даунтаун на града. В близост е до пристанището, от което тръгват фериботи към островите Макинак. Работодателят държи на чистотата, доброто обслужване и бързата работа. Хотелът разполага с басейн, както и с място за пикник с приспособления за барбекю, площадка за деца. Всяка стая е модерно обзаведена, притежава телефон, кабелна телевизия и Wi-fi.

Bridgeview Motel е хотелски комплекс, разположен на брега на Макиноу сити. От комплекса се откриват най-хубавите гледки към мост Макинак и островите Макинак. Комплексът разполага с много двуетажни вили с големи веранди и балкони с прекрасна гледка. Всяка вила е оборудвана със собствена обзаведена кухня, климатици и Wi-fi. В комплекса можете да намерите открити и закрити басейни, закрито джакузи и малка горичка с приспособления за лагерен огън.

Starlite Budget Inn е хотелски комплекс, разположен на брега на Макиноу сити. Хотелът е известен с доброто обслужване и гостоприемството. Притежава голяма градина, разположена пред хотела, с открит басейн с топла вода, закрито джакузи, място за пикник с барбекю и оградена детска площадка. Стаите са скорошно обновени и всяка от тях разполага с хладилник, климатик, микровълнова, кабелна телевизия и Wi-fi.

Местоположение:
Макиноу сити е малко населено място, разположено в северната част на мичиганския полуостров.

Защо да работиш там:
-Ще имаш възможност да разгледаш езерата Хютън и Мичиган, както и да се поразходиш до островите Макинак с ферибот;
- Безплатен транспорт до пристанищата с фериботи за остров Макинак.
- Работодателят осигурява настаняване срещу 75$ на седмица;
- Имаш гарантирани 32 часа на седмица, като имаш възможност за overtime;

Забележителности:
Макинак сити е малък и красив град. Разположен е на бреговете на езерата Мичиган  и Хютън. Близо е до третия по големина град в Щатите, а именно Чикаго. От пристанищата на градчето тръгват всички фериботи за островите Макинак. Мостът Макинак е един от най-величествените в Америка, разделящ двете езера. В Макинак сити можеш да откриеш исторически паркове, хотели и ресторанти.


Отворени позиции от Mackinac Island and Michigan - Mackinaw City Motels Сравнете
  •   Housekeeper Mackinaw City Motels $ 8.50
    Местоположение:Mackinaw City, Mi Място на срещата: Настаняване:$75 на седмица Ниво на английски:Мн. добро Начални дати:08 юни – 15 юни Крайни дати:05 сеп – 15 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Камериери, почистване на стаи (спални, тоалетни, всекидневни), общи площи. Особености: Само момичета. Осигурени минимум 32 работни часа на седмица.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите