Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Mackinac Island and Michigan - Nonna Lisas Italian Ristorante

За работодателя:
Mackinaw Hotel Management- Nonna Lisas Italian Ristorante е място, в което се предлага традиционна италианска кухня. Ресторант с традиции, разположен в сърцето на Mackinaw City.

Местоположение:
Макиноу сити е малко населено място,  разположено в северната част на мичиганския полуостров. Mackinaw City се намира в град Макиноу, разположен на брега на езеро Хюрън и само на няколко мили от бреговете на езеро Мичиган. Комплексът се намира на малко разстояние от Даунтаун, където може да намерите много ресторанти и шопинг центрове. В близост са и фериботите, с които можеш да пропътуваш краткото разстояние до островите Макинак.

Защо да работиш там:
- Ще имаш възможност да разгледаш езерата Хютън и Мичиган, както и да се поразходиш до островите Макинак с ферибот;
- Безплатен транспорт до пристанищата с фериботи за остров Макинак;
- Работодателят ти осигурява настаняване срещу 75$ на седмица;
- Имаш гарантирани 32 часа на седмица, като имаш възможност за overtime;

Забележителности:
Макинак сити е малък и красив град. Разположен е на бреговете на езерата Мичиган  и Хютън. Близо е до третия по големина град в Щатите, а имено Чикаго. От пристанищата на градчето тръгват всички фериботи за островите Макинак. Мостът Макинак е един от най-величествените в Америка, разделящ двете езера. В Макинак сити можеш още да откриеш исторически паркове, хотели и ресторанти.Отворени позиции от Mackinac Island and Michigan - Nonna Lisas Italian Ristorante Сравнете
  •   Dishwasher Mackinaw Hotel Management- Nonna Lisas Italian Ristorante $ 8.50
    Местоположение:Mackinaw City, Mi Място на срещата: Настаняване:$75 на седмица Ниво на английски:Средно Начални дати:15 юни – 30 юни Крайни дати:30 септ – 1 окт Бакшиши:Не
    Кратко описание: Основни задължения като подреждане на чинии, чаши, подноси, кухненско оборудване за миални машини. Изхвърляне на боклук. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа на седмица.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите