Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 15 и 18 декември

 1. Търси отворени позиции в събитието
Minnesota Lakes - Chase On The Lake

За работодателя:
Chase On The Lake е курорт, който включва 80 стаи 40 самостоятелни апартамента, ресторант, бар, спа, боулинг, кафене, магазин, конферентни и парти зали, басейн и фитнес център.     

Местоположение :
Курортът е разположен на брега на езерото Leech, в централната част на Минесота. Това е едно от най-големите езера в щата и е популярна туристическа дестинация.

Защо да работиш там:

-    Заплащане от 8.00 долара на час с възможност за оувъртайм
-    Работодателят осигурява настаняване само за $50 на седмица
-    Настаняването е само на няколко минути пеша от работното място
-    Има много възможности за спортове на открито – риболов, плуване, голф, катерене

Забележителности:
Районът не е богат на построени от човека забележителности, както и не е в близост до някой от емблематичните градове в САЩ, най-близо е Чигако – на около 10 часа път с кола или автобус.  За сметка на тук ще имаш възможност да бъдеш сред красива природа, запазена почти непокътната от човешката намеса, да се наслаждаваш на красиви плажове, както и да усетиш атмосферата на истински американски малък град -  където всички се познават и в петък вечер танцуват в кръчмата.


Отворени позиции от Minnesota Lakes - Chase On The Lake Сравнете
 •   Room Attendant Chase On The Lake $ 9.00
  Местоположение:Walker, MN Място на срещата: Настаняване:$50 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:20 май - 20 юни Крайни дати:1 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства хотелските стаи и прилежащите територии Особености: Минимум 30 работни часа на седмица, възможен е overtime.
 •   Dishwasher/Kitchen Steward Chase On The Lake $ 9.00
  Местоположение:Walker, MN Място на срещата: Настаняване:$50 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:20 май - 20 юни Крайни дати:1 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Мие съдове, почиства, изхвърля боклик Особености: Минимум 30 работни часа на седмица, възможен е overtime. Работата е физически натоварваща

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите