информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

 1. Търси отворени позиции в събитието
Minnesota Lakes - Rowleys Bay Resort


Отворени позиции от Minnesota Lakes - Rowleys Bay Resort Сравнете
 •   Dishwasher Rowleys Bay Resort $ 7.50
  Местоположение:Ellison Bay, WI Място на срещата: Настаняване:$90 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:16 май - 13 юни Крайни дати:06 сеп - 19 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Мие съдове, зарежда машините, грижи се за чистотата в кухнята. Особености: Кандидатите трябва да са над 21 години.
 •   Prep Cook/Baker Rowleys Bay Resort $ 7.50
  Местоположение:Ellison Bay, WI Място на срещата: Настаняване:$90 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:16 май - 13 юни Крайни дати:06 сеп - 19 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Подготвя хранителни продукти, сервира ги в чиниите и др. Особености: Кандидатите трябва да са над 21 години.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите