Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Job Fair 10-11 MARCH

 1. Търси отворени позиции в събитието
Mission Point Resort

 

Mission Point Resort се намира на известния Mackinac island, и е в близост както до много забележителности, така и до шопинг центрове. Самият работодател окуражава и помага на служителите си да опознаят добре този прекрасен район, като също така от наши миналогодишни участници знаем, че там лесно можеш да взимаш допълнителни смени, за да можеш да изкараш повече пари. Ако искаш да се забавляваш много през следващото лято, да срещнеш нови приятели и да си част от сплотен и приятелски екип Mission Point Resort е твоят работодател!


Отворени позиции от Mission Point Resort Сравнете
 •   Front of House Mission Point Resort $ 7.40/час
  Местоположение:Mackinac Island, MI Място на срещата: Настаняване:$110 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 май - 10 юни Крайни дати:05 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Включва различни позиции: отдаване на колела под наем, обслужване на клиенти, почистване, работа на каса, настаняване на гости и др. Особености: Осигурени са минимум 32 работни часа седмично.
 •   Back of House Mission Point Resort $ 7.40/час
  Местоположение:Mackinac Island, MI Място на срещата: Настаняване:$110 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 май - 10 юни Крайни дати:05 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Включва различни позиции: почистване на стаите и общите части на хотела, работа с миялни машини, подготовка на зали за специални събития и др. Особености: Осигурени са минимум 32 работни часа седмично.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите