информация за събитието

Среща с работодатели - 15 и 18 декември

 1. Търси отворени позиции в събитието
Myrtle Beach - Crown Reef Resort

За работодателя:  
Crown Reef Resort е огромен хотелски  комплекс разположен точно на брега на океана с 500 стаи, над 20 басейна, множество джакузита, собствен воден парк, три ресторанта, кафенета, магазин за сладолед, сладкарница, магазини за сувенири, конферентен център.

Местоположение :
Комплексът се намира в Myrtle Beach, на 3 километра от увеселителния парк Family Kingdom , на пешеходно разстояние от голф игрище и основните атракции на града.

Защо да работиш там:

-    Ще работиш  в един от най-известните океански курорти в САЩ
-    Има възможност за оувъртайм
-    Работодателят наема служители за различни позиции, което е подходящо за група приятели с различно ниво на английски
-    Работодателят ще те посрещне на летището


Забележителности:
В един морски курортен град през лятото никога не е скучно и има какво да се прави. Плаж, ресторанти, увеселителен парк, концерти, фестивали...Когато имаш повече време обаче може да посетиш Charleston и Savannah  -  два от най- интересните и емблематични града на Юга.


Отворени позиции от Myrtle Beach - Crown Reef Resort Сравнете
 •   Houseperson/Laundry Crown Reef Resort $ 8.00
  Местоположение:Myrtle Beach, SC Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:01 юни - 15 юни Крайни дати:01 сеп - 15 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите в хотела, сменя кърпи и чаршафи и др. Особености: Осигурени минимум 30 работни часа на седмица.
 •   Housekeeper Crown Reef Resort $ 8.00/час
  Местоположение:Myrtle Beach, SC Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:05 май - 05 юни Крайни дати:11 сеп - 18 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Почиства стаите в хотела, сменя кърпи и чаршафи и др. Особености: Осигурени минимум 30 работни часа на седмица.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите