Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

  1. Търси отворени позиции в събитието
New Jersey Shore - Bonnies Toppings Cape May

За работодателя:
Ресторантът е прекрасно място да упражняваш английския си, да контактуваш с клиенти и да се забавляваш с работата си. Предлага се замразен йогурт, който всеки може да направи по свой вкус.

Местоположение:
Ресторантът се намира в красивия Кейп Мей, в южната част на Jersey Shore. Градчето е известно като най-старото курортно градче в страната.

Защо да работиш там:
- Ще можеш целодневно да упражняваш английския си;
- Ще живееш и работиш на едно наистина страхотно място;
- Ще имаш много възможности да разгледаш емблематични за САЩ градове;
- Заплащането е много добро.

Забележителности:
Кейп Мей има богата история, фантастични плажове, печелили не една награди, прекрасно място е за наблюдение на птици и има много сгради с викторианска архитектура. Не пропускай в свободното си време да отидеш до Ню Йорк и Филаделфия, които са само на няколко часа път.


Отворени позиции от New Jersey Shore - Bonnies Toppings Cape May Сравнете
  •   Frozen Yogurt Server/ cashier Bonnies Toppings Cape May $ 8.38
    Местоположение:Cape May, NJ Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:25 май - 27 май Крайни дати:06 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Поздравява клиентите, предлага им да опитат, помага им да работят с машината за сладолед, съветва ги. Особености: Осигурени са 30 часа на седмица с възможност за допълнителни часове. Изисква се комуникативност.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите