информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

 1. Търси отворени позиции в събитието
New Jersey Shore - Fantasy Island Amusement Park

 

За работодателя:
Fantasy Island е любима семейна дестинация, предоставяща забавления за малки и големи! Там ще намериш игри, въртележки, влакчета и много усмивки.
Местоположение:
Намира се в гр. Beach Heaven, щата Ню Джързи, само на час път от Атлантик сити.
Защо да работиш там:
- Атрактивно заплащане и настаняване срещу само $70 на седмица;
- Можеш да наемеш колело само срещу $25 за целият ти престой;
- Работодателят организира различни забавления за студентите, които работят за него;
 
Забележителности:
Когато се наситиш на забавленията, които предлага града, и когато имаш почивен ден  може да посетиш Филадeлфия, само на 1час и половина, Бостън  -  на 6 часа, Вашингтон на 3 часа и половина, Ню Йорк на 2 часа и половина.

 

 


Отворени позиции от New Jersey Shore - Fantasy Island Amusement Park Сравнете
 •   Arcade Fantasy Island Amusement Park $ 8.40
  Местоположение:Beach Haven, NJ Място на срещата: Настаняване:$125 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 май - 20 май Крайни дати:18 сеп - 18 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позицията предполага постоянна работа с клиенти - брои спечелените точки, предлага различни награди и др. Особености: Осигурени 35 часа на седмица, с възможност за бонус.
 •   Park Pride Attendant Fantasy Island Amusement Park $ 8.40
  Местоположение:Beach Haven, NJ Място на срещата: Настаняване:$125 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:20 май - 10 юни Крайни дати:10 сеп - 10 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Грижи се за чистотата в парка. Дава основна информация на клиентите. Особености: Осигурени 35 часа на седмица, с възможност за бонус.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите