информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
New Jersey Shore - Harris House Motel

За работодателя:
Хотелът е семеен и се намира едва на няколко метра от главната плажна алея на града, където са всички магазини, заведения и барове.

Местоположение:
Намира се в сърцето на Ocean city, щата Ню Джързи, само на 2 часа път от Ню Йорк и на 3 от Вашингтон.

Защо да работиш там:
- Работодателят асистира за намирането на квартира;
- Ще имаш много възможности за втора работа;
- Ще можеш лесно и често да посещаваш Филаделфия, Ню Йорк и Вашингтон;

Забележителности:
Плажове, плажове и пак плажове. Крайбрежието на Ню Джързи е известно с безкрайните си пясъчни ивици, заведенията, клубовете, увеселителните паркове и всякакви други възможности за забавление.


Отворени позиции от New Jersey Shore - Harris House Motel Сравнете
  •   Front Desk Clerk/ Housekeeper Harris House Motel $ 8.38
    Местоположение:Ocean City, NJ Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 16 юни Крайни дати:08 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Работа на рецепция - приема обаждания, прави резервации и настанява гостите. При необходимост помага на камериерите. Особености: Осигурени минимум 30 работни часа седмично.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите