Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

  1. Търси отворени позиции в събитието
New Jersey Shore - Playlands Castaway Cove

За работодателя:
Ресторантът е прекрасно място да упражняваш английския си, да контактуваш с клиенти и да се забавляваш с работата си. Предлага се замразен йогурт, който всеки може да направи по свой вкус.

Местоположение:
Ресторантът се намира в красивия Кейп Мей, в южната част на Jersey Shore. Градчето е известно като най-старото курортно градче в страната.

Защо да работиш там:
- Ще можеш целодневно да упражняваш английския си;
- Ще живееш и работиш на едно наистина страхотно място;
- Ще имаш много възможности да разгледаш емблематични за САЩ градове;
- Заплащането е много добро.

Забележителности:
Кейп Мей има богата история, фантастични плажове, печелили не една награди, прекрасно място е за наблюдение на птици и има много сгради с викторианска архитектура. Не пропускай в свободното си време да отидеш до Ню Йорк и Филаделфия, които са само на няколко часа път.Отворени позиции от New Jersey Shore - Playlands Castaway Cove Сравнете
  •   Ride Operator Playlands Castaway Cove $ 8.38
    Местоположение:Ocean City, NJ Място на срещата: Настаняване:$85 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 юни - 18 юни Крайни дати:6 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Работи на различни атракциони за деца. Особености: Изискват се много добри умения за работа с хора.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите