информация за събитието

CIEE Hire 10 - 13 декември 2013

  1. Търси отворени позиции в събитието
New Jersey Shore

 

Wildwood, Cape May и Avalon са сред най – предпочитаните дестинации през лятото. В тези курорти туризмът е много развит и изборът на работа е много голям - все пак хиляди хора от цял свят идват да се порадват на 204 километровата плажна ивица. Wildwood е известен с увеселителните си паркове, магазини и водни паркове.


Отворени позиции от New Jersey Shore Сравнете
  •   Sandwich Maker Subway Wildwood $ 8.38
    Местоположение:Wildwood, NJ Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 Май - 20 Май Крайни дати:08 Сеп - 20 Сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Приготвя сандвичи, работи на каса, обслужва клиенти Особености: Осигурени минимум 30 работни часа на седмица. Минимален работен период 3 месеца

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите