Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
New York State - Courtyard Marriott Lake Placid

За работодателя:

Хотелът е част от семейството на световно известната верига Mariott Hotels и предлага на гостите си уютна обстановка и добро обслужване. Компанията съществува от 1927г. и към днешна дата притежава повече от 4000 хотела в целият свят. Разнообразието е голямо  - от стандартни градски хотели до супер луксозни такива.

Местоположение:

Lake Placid, NY се намира на няколко часа път от Ню Йорк сити, и е планински курорт, който се посещава през всичките 4 сезона. Сгушен сред националния парк Адирондак, който е най-големият по площ в САЩ. Хотелът се намира в оживената историческа част на градчето, в близост до ресторанти и магазини.

 Защо да работиш там:

-          Ще работиш в една от най-известните вериги хотели в света, на едно от най-посещаваните места в САЩ;

-          Работодателят ще ти асистира за намирането на квартира;

-          Градския транспорт в града е БЕЗПЛАТЕН;

-          Атрактивно запалащане с опции за допълнителни часове;

 

Забележителности:

В Lake Placid винаги има какво да се прави – има планински върхове за изкачване, пътеки за разходки, реки за риболов, езера за каране на каяк и още много други възможности за развлечения на открито сред природата. Можеш да си направиш разходка около Mirror lake, да хапнеш в някой от местните ресторанти,  и да изгледаш някое представление в местния център на изкуствата. 


Отворени позиции от New York State - Courtyard Marriott Lake Placid Сравнете
  •   Housekeeper Courtyard Marriott Lake Placid $ 8.00
    Местоположение:Lake Placid, NY Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:02 юни - 30 юни Крайни дати:08 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите в хотела, сменя кърпи и чаршафи и др. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа на седмица.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите