информация за събитието

Очаквани оферти

  1. Търси отворени позиции в събитието
New York State - DNC Niagara Falls State Park

За работодателя:

Водопадът Ниагара е едно от най-големите национални съкровища на САЩ, и точно затова районът около него е първият създаден национален парк – още през далечната 1885г. Всяка година повече от 10 милиона туристи от цял свят посещават тази природна забележителност, включена в „7те чудеса на света“.

 

Местоположение:

Градът Ниагара фолс е разположен от американската страна на едноименния водопад, в най-северните части на щата Ню Йорк, до самата граница с Канада.

 

Защо да работиш там:

- Ще имаш възможността да се срещнеш с хора от цял свят;

- Атрактивно заплащане - $9 на час и осигуряване на храна за смени от и над 6 часа;

- Работодателят ще ти съдейства за намирането на настаняване;

- Ще имаш възможност да посетиш 5 от най-големите атракции в парка абсолютно безплатно!

 

Забележителности:

Не е нужно да ти повтаряме, че там можеш ежедневно да се наслаждаваш на една от най-големите забележителности в целия свят – водопада Ниагара. Освен него обаче, градът се гордее със своята история, възможности за екскурзии и разходки, шопинг и много други развлечения.

 


Отворени позиции от New York State - DNC Niagara Falls State Park Сравнете
  •   Resort Worker DNC Niagara Falls State Park $ 9.00
    Местоположение:Niagara Falls, NY Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:27 май - 20 юни Крайни дати:14 Сеп - 30 Сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Различни позиции според желанието и възможностите ти. Особености: Осигурени минимум 36 работни часа седмично.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите