информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
New York State - Hampton Jitney

За работодателят:
Hampton Jitney е работодател, който оперира транспортни средства между Източната част на Лонг Айланд и Ню Йорк сити. Започва бизнеса си през 1974г. с един миниван, но днес е пионер в превозването на пътници в района.

Местоположение:
Southampton се намира в източната част на острова Лонг Айланд, щата Ню Йорк.
Защо да работиш там:
- Добро заплащане и осигурено настаняване!
- Ще можеш да пътуваш безплатно с фирмените автобуси до Ню Йорк в почивните си дни;

Забележителности:
Ще можеш да се насладиш на най-доброто от двата свята на щата Ню Йорк – имаш възможността да живееш в спокоен, курортен район в близост до океана, но да посещаваш често „Голямата ябълка“- градът, който никога не спи.


Отворени позиции от New York State - Hampton Jitney Сравнете
  •   Trip Host Person Hampton Jitney $ 9.00
    Местоположение:Southampton, NY Място на срещата: Настаняване:$95 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 02 юни Крайни дати:15 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Позицията наподобява тази на стюардеса в самолет, но е в автобус. Особености: Осигурени 40 работни часа на седмица с възможност за доплнителни часове

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите