Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
New York - Surfside On The Lake

За работодателя:
Surfside е семеен хотел, който предлага различен тип стаи, отговарящи на потребностите на клиентите и на бюджета им. Разполага сс 154 стаи, много от които – с гледка към езерото. Терасата на покрива е със спираща дъха панорамна гледка.

Местоположение:
Surfside е един от малкото хотели, които се намират на крайбрежието на „Кралицата на американските езера“ – езрото Джордж, в полите на планината Адирондак.

Защо да работиш там:
- Ще бъдеш на едно от най-известните езера в САЩ – място, използвано за почивка от векове;

- Работодателят осигурява настаняване;
- Има много възможности за втора работа;
- Наоколо има много work and travel студенти от цял свят.

Забележителности:
Не пропускай да се разходиш с корабче по езерото, да поскиташ из близките планини, както и да се повозиш на ролокостер в Six Flags Great Escape Fun Park. Отиди и до Saratoga Springs, за да гледаш конните надбягвания. В Лайк Джордж можеш да се насладиш и на многото театрални постановки, възможности да пазаруване, за разглеждане на музеи и др.


Отворени позиции от New York - Surfside On The Lake Сравнете
  •   Housekeeper/ Laundry Attendant Surfside On The Lake $ 9.00
    Местоположение:Lake George, NY Място на срещата: Настаняване:$90 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:01 юни - 02 юли Крайни дати:11 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите и прилежащите територии, работи в пералнята Особености: Осигурени 32 работни часа на седмица с възможност за доплнителни часове. Позицията изисква боравене с препарати

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите