Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Очаквани оферти

 1. Търси отворени позиции в събитието
Newport Hotel Group Corporate

За работодателя

Newport Hotel Group е компания, която притежава хотели в североизточните части на САЩ – в Нова Англия и Уайоминг. От малки градски хотели до големи бутикови такива, Newport Hotel Group предлага разнообразие както на гостите си, така и на хората, които работят там. Компанията е основана през 1993 година и се ползва с много добро име сред гостите, служителите, инвеститорите и местните хора.

 

Местоположение

Работодателят има хотели в североизточните щати - Масазузетс, Роуд  Айланд, Ню Хемпшир. Тези щати са малки и ще имаш възможност да ги разгледаш от край до край, Бостън, столицата на щата Масачузетс е един от най-известните градове в САЩ, и е едва на час-два път. Този район е известен с това, че има по нещо за всеки – прохладни планини и безкрайни плажове по Атлантическото крайбрежие.  „Нова Англия”, както наричат този регион, е най европейски изглеждащата част на Щатите и е изключително предпочитан от туристите както заради подходящите за почивка климат и условия, така и заради историческите забележителности.

 

Защо да работиш там

-          работните позиции, които се предлагат са различни – в ресторант, на рецепция, камериерски позиции и др.;

-          при този работодател работят както участници в Work and Travel програмата, така и местни хора, което ще ти позволи не само да се запознаеш с чуждестранни студенти от различни кътчета на света, но и да разбереш повече за американските нрави и начин на работа;

-          ще имаш възможност да пътуваш до едни от най-хубавите части на Щатите – просто вземи кола под наем или се качи на Greyhound;

-          ще можеш да си избереш дали да работиш по плажовете на Кейпа или в близост до планините на Ню Хемпшир;

-          Можеш да разчиташ на съдействие от страна на компанията за намиране на настаняване, но крайното решение за това къде да живееш, е твое.

 

Какви забележителности има в района

Най-известният водопад в света – Ниагара е едва на няколко часа път с кола от Североизточното крайбрежие на САЩ. Отдели и повече от 2 дни на Бостън, там има много какво да посетиш - разходи се в кампуса на университета Харвард, изпий една бира в бар „Наздраве” и след това се разходи в Бостънския музей на бирата… или в обратния ред. Ако не си падаш по бирата, има и други музеи – на изкуствата, исторически и др. Но не пропускай аквариума, един от най-големите в Америка!


Отворени позиции от Newport Hotel Group Corporate Сравнете
 •   Pool Attendant Newport Hotel Group Corporate $ 10.50
  Местоположение:different locations Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:10 май - 30 май Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Грижи се за безопасността на гостите на басейна и за спазването на установените правила. Грижи се за чистотата на басейна и прилежащите му територии. Особености: Добри комуникативни умения, наблюдателност. Позицията предполага работа с почистващи препарати и вдигане на тежки предмети. Предпочитат се студенти, които имат сертификат за спасители и CPR сертификат.
 •   Dining Room/Cafe Attendant Newport Hotel Group Corporate $ 10.75
  Местоположение:different locations Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 30 май Крайни дати:15 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Обслужва клиентите, приема поръчки, сервира напитки и храна. Грижи се за чистотата на работното си място. Особености: Изискват се добри комуникативни умения.
 •   Utility Person Newport Hotel Group Corporate $ 11.00
  Местоположение:different locations Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 30 май Крайни дати:15 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Съдейства за поддръжката на хотела и осигуряването на приятна и безопасна среда за гостите. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа на седмица. Позицията прдполага работа на открито и ротация между различни звена.
 •   Housekeeper Newport Hotel Group Corporate $ 10.50
  Местоположение:different locations Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:10 май - 30 май Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Работата предполага боравене с перилни и почистващи препарати. Възможен е overtime.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите