Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 15 и 18 декември

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountain Resorts - Absaroka Lodge

За работодателя:
Хотелът отваря врати през 1910 година, и от тогава е любимото място за отсядане на хиляди туристи всяка година. За гостите си е отворен от май до септември, и им предлага настаняване в малки планински къщички, наподобяващи хижа, но с всички удобства, за които можеш да си помислиш.

Местоположение:
Работодателят се намира в Gardiner, MT, на северния вход на най-известния национален парк в САЩ, а може би и в света – Йелоустоун. В града има множество хотели, ресторанти, магазини, които се посещават от милиони туристи всеки сезон, което прави намирането на втора работа лесно. Бунгалата са разположени на брега на река Йелоустоун и предлага на гостите си спиращи дъха гледки, и едва на 2 преки от центъра на града.

Защо да работиш там:
-    Осигурено настаняване срещу едва $25 на седмица;
-    Атрактивно заплащане с възможност за получаване на бакшиши;
-    Ще живееш и работиш на пешеходно разстояние от входа за националния парк и центъра на града, където са магазините и ресторантите.

Забележителности:
Не пропускай да се насладиш на планинските гледки и приключения, които Йелоустоун ти предлага – разходки, каяк, езда и много, много други. Най-известния паметник в града е Арката на Рузвелт, посветена на президента Рузвелт, построена през далечната 1903г. Също така, освен Йелоустоун в Монтана има и други световно известни  национални паркове, например Glacier National Park.


Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите