Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountain Resorts - Comfort Inn Yellowstone North

За работодателя:
Хотелът съществува от 18 години и разполага с 77 стаи за гостите си, ресторант и бар, в типичния планински стил, който предлага на гостите си уюта и приветливостта на планинските хижи, но и удобството на модерен хотел.

Местоположение:
Намира се в Gardiner, щата Монтана, само на миля от входа за националния парк Йелоустоун.

Защо да работиш там:
-    Добро заплащане и възможност за много работни часове;
-    Осигурено настаняване само срещу $55 на седмица;
-    Работодателят приема групи и можеш да заминеш с приятелите си;

Забележителности:
Не пропускай да се насладиш на планинските гледки и приключения, които Йелоустоун ти предлага – разходки, каяк, езда и много, много други. Най-известния паметник в града е Арката на Рузвелт, посветена на президента Рузвелт, построена през далечната 1903г. Също така, освен Йелоустоун в Монтана има и други световно известни  национални паркове, например Glacier National Park.


Отворени позиции от Northwest Mountain Resorts - Comfort Inn Yellowstone North Сравнете
  •   Room attendant Comfort Inn Yellowstone North $ 9.00
    Местоположение:Gardiner, MT Място на срещата: Настаняване:$50 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:01 май - 10 юни Крайни дати:28 авг – 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Почистване на стаи (спални, тоалетни, всекидневни), общи площи. Особености: Само момичета. Осигурени минимум 35 работни часа на седмица с възможност за допълнителни часове и бонус.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите