Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountain Resorts - Dairy Queen Bozeman

За работодателя:
Dairy Qeen е едно от любимите места за закуска на всички посетители и жители на Бозман, МТ. Предлага на гостите си приятна обстановка и вкусно хапване и сладолед.  Ресторанта е част от голямото семейство на Dairy Qeen, създадено още през 1941г., с повече от 2600 ресторанта днес.

Местоположение:
Работодателят се намира в Bozeman, Монтана, който е четвъртия по големина град в щата, и града в който се намира Montana State University.

Защо да работиш там:
-    Добро заплащане и възможност за бакшиши!
-    Работодателят приема групи и можеш да отидеш с приятелите си;
-    Ще бъдеш само на един час от Йелоустоун!

Забележителности:
В Бозман ще имаш комфорта на големия град, но и ще можеш да се насладиш на различни забавления на открито като разходки, каране на колела, рафтинг и други. В Бозман има множество галерии и музеи, които можеш да посетиш като Музей на компютрите, Музей на децата, Музей на изкуствата и още много други.


Отворени позиции от Northwest Mountain Resorts - Dairy Queen Bozeman Сравнете
  •   Cook Diary Queen Bozeman $ 8.05
    Местоположение:Bozeman, MT Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Мн. добро Начални дати:01 май – 15 май Крайни дати:31 авг – 15 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Приготвяне и обработка на храна, почистване кухня и ресторант Особености: Осигурени минимум 35 работни часа на седмица.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите