Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountain Resorts - Dairy Queen West Yellowstone

За работодателя:
Dairy Qeen е едно от любимите места за закуска на всички посетители и жители на West Yellowstone, МТ. Предлага на гостите си приятна обстановка и вкусно хапване и сладолед.  Ресторанта е част от голямото семейство на Dairy Qeen, създадено още през 1941г., с повече от 2600 ресторанта днес.


Местоположение:

West Yellowstone, МТ се намира в самият национален парк Йелоустоун само на час южно от Боузман, един от големите градове в щата.

Защо да работиш там:
-    Добро заплащане и възможност за бакшиши!
-    Работодателят приема групи и можеш да отидеш с приятелите си;
-    Осигурено е настаняване срещу $100 на седмица;

Местоположение:
Най-голямата забележителност е самият парк – разположен на близо 9 000 кв.км., ще ти трябва много време, за да можеш да го обходиш и разгледаш. А в свободното си време или след като приключи работният ти период, не пропускай да отидеш до Юта и някой от приказните паркове там, или да се разходиш до Сан Франциско, Лос Анджелис а защо не и до Лас Вегас – след живота в парка вероятно сблъсъкът с „цивилизацията” ще бъде още по-интересен.


Отворени позиции от Northwest Mountain Resorts - Dairy Queen West Yellowstone Сравнете
  •   Cashier Diary Queen West Yellowstone $ 8.05
    Местоположение:West Yellowstone, MT Място на срещата: Настаняване:$100 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:30 май – 15 юни Крайни дати:30 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Обслужване на клиенти, работа на каса Особености: Изисква се боравене с пари и познаване на американската валута, както и внимание към детайла. Осигурени минимум 35 работни часа на седмица с възможност за overtime и бонус.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите