Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountain Resorts - Gardiner Market

За работодателя:
Gardiner Market е със сигурност най-посещавания супермаркет в едноименния град. Предлага всичко, което може да се намери в един такъв магазин, плюс голямо разнообразие от био и органични продукти. Работните му часове в летния период са между 7 и 23ч.

Местоположение:
Намира се в Gardiner, щата Монтана на няколко минути път от първият национален парк в света – Йолоустоун и само на 2 часа от един от най-големите градове в щата – Боузман.

Защо да работиш там:
-    Атрактивно заплащане и възможност за бонус в края на сезона;
-    Осигурено настаняване срещу само $56 на седмица;
-    Разнообразни позиции и осигурени минимум 40 работни часа седмично!

Забележителности:
Докато си в Gardiner не бива да пропускаш някои от най-забавните неща, които могат да се правят там, като: рафтинг, каране на колела, езда и други забавления на открито. Безспорно, най-голямата забележителност в района е националния парк Йелоустоун, който привлича милиони туристи от цял свят всяка година.


Отворени позиции от Northwest Mountain Resorts - Gardiner Market Сравнете
  •   Grocery store/clerk/casier Gardiner Market $ 8.50
    Местоположение:Gardiner, Montana Място на срещата: Настаняване:$56 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 май – 20 май Крайни дати:01 сеп - 20 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Позицията включва работа в различни отдели - на каса, зареждане на магазина и др. Особености: Осигурени минимум 40 работни часа на седмица с възможност за допълнителни часове и бонус.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите