информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

 1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountain Resorts - Gusher Pizza and Sandwich Shoppe

За работодателя:
Gusher Pizza and Sandwich Shoppe е фамилен ресторант с бар и казино в Уест Йелоустоун, Монтана. В заведението се сервират пица, сандвичи, бургери, стекове, риба, бира и вино. Разполага с маса за билярд, покер, както и игрални автомати за деца. * Студентите, които за първи път са на бригада, трябва да се регистрират за Sevis и Social Security Card  преди пристигането си в Уест Йелоустоун.

Местоположение:
Разположен на над 2000м надморска височина в югозападната част на щата Монтана, само на 4 мили от Уайоминг, 8 мили от Айдахо, Западен Йелоустоун е западният вход към парка Йелоустоун. Заобиколен е от трите си страни от Галатин Национален парк, където ежедневно имате възможност да се насладите на красотата на природата.

Защо да работите там:
- Атрактивно заплащане
- Осигурено от работодателя настаняване само за $62.50 на седмица
- Ще имате възможността да се насладите на природата, да плувате в езерото или да плавате в реката.
- Работодателят организира екскурзии до Grizzly and Wolf Discovery Center, парка Йелоустоун и Боземан.

Забележителности:
Градът се намира на самия западен вход на парка Йелоустоун, който се прпостира на територия от 9,000 кв.км. площ. В парка може да намерите разнообразни начини за забавление сред природата - риболов, катерене, езда, колоездене, родео и много други.


Отворени позиции от Northwest Mountain Resorts - Gusher Pizza and Sandwich Shoppe Сравнете
 •   Prep cook/cook Gusher Pizza and Sandwich Shoppe $ 9.50
  Местоположение:West Yellowstone, MT Място на срещата: Настаняване:$62.50 на седмица Ниво на английски:Мн. добро Начални дати:15 май – 25 май Крайни дати:7 септ- 25 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Подготовка и обработка на храната, почистване, миене на съдове Особености: Осигурени минимум 40 работни часа на седмица.
 •   Restaurant worker Gusher Pizza and Sandwich Shoppe $ 9.00
  Местоположение:West Yellowstone, MT Място на срещата: Настаняване:$62.50 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май – 25 май Крайни дати:7 септ- 25 септ Бакшиши:Да
  Кратко описание: Сервиране, отсервиране, почистване на маси, посрещане на гости, миене на съдове Особености: Осигурени минимум 40 работни часа на седмица.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите