Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 15 и 18 декември

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountain Resorts - Hilton Garden Inn Kalispell

За работодателя:
Сигурни сме, че не е необходимо да ти разказваме много за световно известната верига хотели Хилтън, от които е част и този. Елегантен и удобен, Hilton Garden inn Kalispell предлага на гостите си приятна атмосфера във всичките си 103 стаи, както и ресторант, басейн, джакузи, фитнес, бар и казино.

Местоположение:
Град Kalispell се намира в северозападната част на щата Монтана.

Защо да работиш там:
-    Kalispell е един от най-бързо разрастващите се градове в Северна Америка;
-    Атрактивно заплащане - $9 на час;
-    Можеш да кандидатстваш с приятелите си, тъй като работодателят приема групи.

Забележителности:
Калиспел се намира в непосредствена близост до известното Flethead Lake, подходящо за риболов, каране на каяк, лодки и плуване. Региона е изключително приятен за разходки и каране на велосипед, и има много места, на които може да се къмпингува. Не на последно място, един от най-атрактивните национални паркове в Америка се намира на полвин час от града, а именно Gacier National Park.


Отворени позиции от Northwest Mountain Resorts - Hilton Garden Inn Kalispell Сравнете
  •   Housekeeper Hilton Garden Inn Kalispell $ 9.50
    Местоположение:Kalispell, MT Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:01 юни – 05 юни Крайни дати:15 сеп – 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Камериери, почистване на стаи (спални, тоалетни, всекидневни), общи площи. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа на седмица с възможност за допълнителни часове.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите