Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountain Resorts - Lewis and Clark Motel Bozeman

За работодателя:
The Lewis & Clark Motel  е семеен бизнес, предлагащ уникален престой на гостите си от 1976г. Намира се в центъра на историческия град Бозман, Монтана. Lewis & Clark  е предимно семейно ориентиран мотел, известен с традициите си.

Местоположение:
Бозман е град, разположен в югозападната част на щата Монтана, с население над 37,200 души. Това го прави четвъртия по големина в щата. В Бозман се намира щатският Университет на Монтана. Което обяснява наличието на много барове, заведения и ресторанти.

Защо да работиш там:
- Страхотно заплащане $ 9.10 на час!
- Безплатна закуска за всеки работен ден.
- Парти за служителите в края на сезона.
- Работодателят осигурява билити за Sweet Pea Festival!

Забележителности:
The Museum of Rockies в Бозман е притежател на най-голямата експозиция от вкаменелости от динозаври на територията на САЩ. На 1ч.45мин се намира и известния  Национален Парк Йелоустоун.


Отворени позиции от Northwest Mountain Resorts - Lewis and Clark Motel Bozeman Сравнете
  •   Housekeeper Lewis and Clark Motel Bozeman $ 9.10
    Местоположение:Bozeman, MT Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:01 май - 20 май Крайни дати:20 авг – 20 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Камериери, почистване на стаи (спални, тоалетни, всекидневни) и общи площи. Особености: Осигурени минимум 36 работни часа на седмица с възможност за допълнителни часове и бонус.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите