Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountain Resorts - Rodeway Inn and Suites Gardiner

За работодателя:
Rodeway Inn and Suites е типичния за щата Монтана хотел – удобен, уютен, предлагащ спиращи дъха планински гледки и разнообразни забавления: разходки в планината, езда, рафтинг и други. Хотелът е построен през 1998г. и разполага с 40 стаи и 6 апартамента, които предлага на своите гости.

Местоположение:
Намира се в Gardiner, щата Монтана на няколко минути път от първият национален парк в света – Йолоустоун и само на 2 часа от един от най-големите градове в щата – Боузман.

Защо да работиш там:
-    Работодателят осигурява настаняване само срещу $50 на седмица;
-    Атрактивно заплащане и подсигурени 38 работни часа седмично;
-    Работодателят организира кино вечери и вечери всяка седмица, също шопинг пътувания до Бозман, рафтинг и други приключения за студентите, които работят в хотела.

Забележителности:
Докато си в Gardiner не бива да пропускаш някои от най-забавните неща, които могат да се правят там, като: рафтинг, каране на колела, езда и други забавления на открито. Безспорно, най-голямата забележителност в района е националния парк Йелоустоун, който привлича милиони туристи от цял свят всяка година.


Отворени позиции от Northwest Mountain Resorts - Rodeway Inn and Suites Gardiner Сравнете
  •   Housekeeper Rodeway Inn and Suites Gardiner $ 9.00
    Местоположение:Gardiner,MT Място на срещата: Настаняване:$50 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:10 юни – 15 юни Крайни дати:27 сеп – 30 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Камериери, почистване на стаи (спални, тоалетни, всекидневни), общи площи. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа на седмица с възможност за допълнителни часове.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите