информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountains - Americas Best Value Inn Gillette

За работодателя:
Хотелът се състои от 3 сгради, където настанява гостите си. За тяхно удобство предлага също място за барберкю и топъл басейн.

Местоположение:
Намира се в Gilette, щата Уайоминг, в близост до Национален парк Йелоустоун.

Защо да работиш там:
- Атрактивно заплащане и осигурени много работни часове;
- Работодателят осигурява настаняване!
- Ще имаш възможност да разгледаш изключителните красоти на региона;

Забележителности:
Най-голямата забележителност е самият парк – разположен на близо 9 000 кв.км., ще ти трябва много време, за да можеш да го обходиш и разгледаш. А в свободното си време или след като приключи работният ти период, не пропускай да отидеш до Юта и някой от приказните паркове там, или да се разходиш до Сан Франциско, Лос Анджелис а защо не и до Лас Вегас – след живота в парка вероятно сблъсъкът с „цивилизацията” ще бъде още по-интересен.


Отворени позиции от Northwest Mountains - Americas Best Value Inn Gillette Сравнете
  •   Housekeeper Americas Best Value Inn Gillette $ 8.75
    Местоположение:Gillete, WY Място на срещата: Настаняване:$75 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:01 май - 01 юни Крайни дати:20 авг - 15 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Почиства стаите на хотела, сменя кърпи и чаршафи и др. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа седмично.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите