информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountains - Burger Time Express

За работодателя:
Това е малък ресторант в сърцето на щата Айдахо, който привлича гостите си освен с вкусна храна и с уникалната си обстановка, която те връща в 50-те години на миналия век.

Местоположение:
Наричат Айдахо сърцето на Америка, а града, в който се намира този работодател се нарича Mackay и е известен с впечатляващите гледки към планината.

Защо да работиш там:
- Добро заплащане и настаняване срещу само $40 на седмица!
- Получаваш бонус в края на работния период;
- Ще можеш да се храниш в ресторанта на преференциални цени;

Забележителности:
Макей се намира на забележителните 1800м.н.в. Ако си падаш по планинските гледки, разходките, каяк, риболов и колоездене – това е твоето място.


Отворени позиции от Northwest Mountains - Burger Time Express Сравнете
  •   Restaurant Worker Burger Time Express $ 7.50
    Местоположение:Mackay, ID Място на срещата: Настаняване:$40 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:21 май - 15 юни Крайни дати:15 сеп - 20 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Приготвя храна и напитки, обслужва клиенти, взима плащания и др. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа седмично.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите