Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Northwest Mountains - Moose Creek Cabins and Inn

За работодателя:
Хотелът представлява симпатичен планински комплекс с основна сграда и бунгала в типичния за района стил на планинска хижа, но съчетан с удобствата на големия град.

Местоположение:
Намира се в West Yellowstone, щата Монтана, само на 3 пресечки от входа на Националния парк.

Защо да работиш там:
- Атрактивно заплащане - $9.50 на час!
- Осигурено настаняване само срещу $50 на седмица!
- Възможност за получаване на бонус  в края на работния период.

Забележителности:
Най-голямата забележителност е самият парк – разположен на близо 9 000 кв.км., ще ти трябва много време, за да можеш да го обходиш и разгледаш. А в свободното си време или след като приключи работният ти период, не пропускай да отидеш до Юта и някой от приказните паркове там, или да се разходиш до Сан Франциско, Лос Анджелис а защо не и до Лас Вегас – след живота в парка вероятно сблъсъкът с „цивилизацията” ще бъде още по-интересен.


Отворени позиции от Northwest Mountains - Moose Creek Cabins and Inn Сравнете
  •   Front Desk Moose Creek Cabins and Inn $ 10.00
    Местоположение:West Yellowstone, MT Място на срещата: Настаняване:$62.50 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 юни Крайни дати:30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Посреща и настанява гостите на хотела, приема плащания, отговаря на телефонни обаждания и др. Особености: Осигурени минимум 40 работни часа седмично.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите