информация за събитието

CIEE Hire FEB

  1. Търси отворени позиции в събитието
Ocean City & MD Resorts

 

Разположен на атлантическото крайбрежие, Мериленд е сред най-предпочитаните места от американците за почивка. Оушън сити е градът, известен с бурния си нощен живот, многото барове и ресторанти. Поради факта, че голяма част от заведенията работят само през лятото, възможностите за намиране на втора работа са големи.


Отворени позиции от Ocean City & MD Resorts Сравнете
  •   Clerk Dolles Candyland Inc - OCMD $ 8.25
    Местоположение:Ocean City, MD Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:10 Май - 25 Май Крайни дати:08 Сеп - 22 Сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Обслужва клиенти, продава лакомства и пуканки. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа на седмица

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите