информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Outer Banks - Ben Franklin

За работодателя:
Ben Franklin е магазин, който предлага всякакви стоки, необходими за добро изкарване на плажа – от бански и хавлии, през чадъри и шезлонги, та до бордове. От години работи със студенти по програма Work and Travel.  

Местоположение:
Ben Franklin се намира в градчето Nags Head, North Carolina и е разположен само на половин миля от плажа, на острова, наречен Outer Banks. Градчето е много популярно сред американците за лятна почивка. Възможностите за практикуване на различни спортове са неограничени.

Защо да работиш там:
- Ще живееш в близост до плажа, на място, където има много международни студенти;
- Работодателят осигурява настаняване само срещу $50 на седмица;
- Работодателят организира различни активности за студентите;

Забележителности:
Nags Head дава много възможности за практикуване на различни спортове – каяк, плуване, сърф, гмуркане, риболов и мн. други. В близост са аквариумът на Северна Каролина, музеят на морското дело, който се намира на Roanoke Island, the Frisco Native American Museum & Natural History Center, The Graveyard of the Atlantic Museum, Cape Hatteras National Seashore, както и небезизвестният Whalehead Club.


Отворени позиции от Outer Banks - Ben Franklin Сравнете
  •   Shop Clerk Ben Franklin $ 7.75
    Местоположение:Nags Head, Outerbanks Място на срещата: Настаняване:$50 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:01 май - 5 юни Крайни дати:01 сеп - 20 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Продава в магазина, зарежда рафтовете, съветва клиентите Особености: Минимум 40 часа на седмица; възможен overtime

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите