Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 15 и 18 декември

  1. Търси отворени позиции в събитието
Outer Banks - Kitty Hawk Kites, Rodanthe

За работодателя:

Ако си падаш по водните спортове, то това е правилния работодател за теб! Kitty Hawk Kites са верига магазини за екипировка за водни спортове, плажни забавления и други интересни неща като каяк и падълбордове. 

Местоположение:

Магазинът се намира в град Rodanthe, Северна Каролина, и е известен освен с километрите си пясъчни плажове, също с това че вдъхновява известния писател Nicholas Sparks да напише романа си „Nights in Rodanthe”

Защо да работиш там:

-   Работодателят осигурява настаняване;

-   Можеш да се възползват от големи намаления и безплатни уроци за повечето водни спортове;

-   Колко fun би било да работиш като fun консултантJ

 

Забележителности:

Плажове, плажове и пак плажове, Rodanthe може да се похвали с много прекрасни, безкрайни пясъчни плажове и с това, че е достатъчно на юг, че температурата на океана да е много приятна за къпане. Не пропускай да посетиш Музея на първата Live-saving станция – Чикамакомико, кея на града и задължително опитай някой атрактивен воден спорт.


Отворени позиции от Outer Banks - Kitty Hawk Kites, Rodanthe Сравнете
  •   Fun Consultant Kitty Hawk Kites, Rodanthe $ 7.75
    Местоположение:Rodante, NC Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:18 май - 27 май Крайни дати:09 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Позицията представлява работа в магазин - работа на каса, консултиране на клиенти, предлагане на съдействие в избора им. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа седмично.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите