информация за събитието

Среща с работодатели - 15 и 18 декември

 1. Търси отворени позиции в събитието
Outer Banks - Quality Inn Carolina Oceanfront

За работодателя:

Хотелът е отворен през 1989 година и е част от световно известната верига Quality Inn. Предлага на гостите си уютни стаи и горещо кафе 24 часа в денонощието.

Местоположение:

Работодателят се намира в Kill Devil Hills, NC, един от многото курорти на дългия 320км бариерен риф известен като Outer Banks.

Защо да работиш там:

-          Ще живееш на плажа...е, не буквално, но там всичко е близо до плажа;

-          Работодателят осигурява посрещане и транспорт от летището до работата, а и ще ти съдейства за намиране на настаняване;

Забележителности:

Хотелът се намира в непосредствена близост до Wright Brothers Memorial, не пропускай да го посетиш, да научиш повече за историята на въздухоплаването и да се насладиш на прекрасната гледка, която се разкрива от него. Споменахме вече, че ако си любител на плажовете и океана, то това със сигурност е най-подходящото място за теб.


Отворени позиции от Outer Banks - Quality Inn Carolina Oceanfront Сравнете
 •   Room Attendants Quality Inn Carolina Oceanfront $ 7.50
  Местоположение:Kill Devil Hills, NC Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 30 май Крайни дати:15 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите в хотела, сменя кърпи и чаршафи и др. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа седмично.
 •   Houseman // Laundry Worker (Combo) Quality Inn Carolina Oceanfront $ 7.50
  Местоположение:Kill Devil Hills, NC Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 30 май Крайни дати:15 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства и поддържа общите части на хотела, коси трева и други. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа седмично.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите