информация за събитието

CIEE Hire FEB

  1. Търси отворени позиции в събитието
Outer Banks

 

Outer Banks всъщност са множетсво острови, събрани на границата на Аталантическия океан, с прекрасни дълги плажове. Там няма да намерите невроятни нощни заведения и щури диско клубове, но ще откриете страхотно красиви места, уютни ресторанти, много приятели


Отворени позиции от Outer Banks Сравнете
  •   Movie Theater Attendant RC Theatres Multi Cinemas Kill Devil Hills $ 7.50
    Местоположение:Kill Devil Hills, NC Място на срещата: Настаняване:Безплатно Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 Май -25 Май Крайни дати:07 Сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Работа на различни позиции в киното - продава билети, напитки, пуканки, проверява билетите на входа и др. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа на седмица.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите