информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Rehoboth Beach and Delaware - Atlantis Inn

 

За работодателя:
Хотелът е част от едноименната верига и го наричат сърцето на града, заради удобната му локация и това често го прави силно предпочитан от туристите.
Местоположение:
Хотелът е разположен на на една от най-оживените улици в Rehoboth Beach, щата Delaware, който е най-големият и известен курорт в района. 
Защо да работиш там:
- Добро заплащане;
- Много възможности за втора работа в куротния град;
- Можеш да пътуваш до съседните градове лесно;
- Работодателя осигурява настаняване в близост до работата;
Забележителности:
Ако се отегчиш от това да прекарваш време на плажа или да пазаруваш в магазините, които са най-евтините в САЩ( заради липсата на данъци) тогава несъмнено ще се възползваш от близостта на Филаделфия, Вашингтон, Балтимор, Ню Йорк...

 


Отворени позиции от Rehoboth Beach and Delaware - Atlantis Inn Сравнете
  •   Housekeeper Atlantis Inn $ 8.25
    Местоположение:Rehoboth Beach, DE Място на срещата: Настаняване:$90 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 28 май Крайни дати:12 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Осигурени минимум 25 работни часа седмично.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите