информация за събитието

Виртуални интервюта през април

  1. Търси отворени позиции в събитието
ResortQuest Bethany Beach

За работодателя
Компанията се занимава с поддържане на имоти в красивия Bethany Beach и управлява собствеността на 45 асоциации на собствениците и на над 900 имота. Resort Quest е на пазара от 1972 година, а в последните 10 наема десетки work and travel студенти от Европа и Азия, като е един от любимите работодатели на българските студенти. Компанията ежегодно наема все повече и повече международни студенти, защото клиентите му са много доволни от работата им и от възможността да научат повече за техните страни и културата им.

Местоположение
Bethany Beach е разположен по крайбрежието на Делауеър, на Атлантическия океан и посреща над 15 000 туристи всяко лято. Мястото е любимо на американските туристи заради прекрасните пясъчни плажове, курорти и крайбрежната алея, предлагаща много забавления. Намира се между Оушън сити и Рихобот бийч – все любими за студентите дестинации. Само 2.5 часа те делят от Ню Йорк и Вашингтон ДС.

Защо да работиш там
- ще работиш на брега на Делауеър – една от най-красивите дестинации по Атлантическото крайбрежие;
- ще можеш да се възползваш от ежеседмичните екскурзии, организирани от студентски агенции в Оушън сити;
- ще получиш пълно съдействие от страна на работодателя за намиране на настаняване, като трябва да предвидиш между $90 и $100 на седмица;
- ще бъдеш част от екип, съставен не само от международни студенти, но и от много американци, така че ще можеш да се запознаеш отблизо с американския начин на живот, а и да подобриш много английския си език;
- ще получаваш много добро заплащане.

Какви забележителности има в района
Мястото, на което ще работиш, ако избереш Resort Quest за свой работодател през лятото, е стратегическо – ще бъдеш по средата между Рехобот бийч и Оушън сити, а в свободните си дни ще можеш да се разходиш до Балтимор или Филаделфия, които са едва на 2 часа път, или да прескочиш до Голямата ябълка, да се качиш на Empire State Building или да се разходиш по Пето авеню. А може да отидеш и до Вашингтон ДС – подобно на Ню Йорк, и той се намира на 2 часа и половина. Стига да ти се пътува и разглежда – възможностите са неизчерпаеми.


Отворени позиции от ResortQuest Bethany Beach Сравнете
  •   Housekeeper in the Rental Department ResortQuest Bethany Beach $ 9.50
    Местоположение:Bethany Beach, DE Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:15 май - 15 юни Крайни дати:01 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа на седмица. Позицията предполага работа с почистващи препарати.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите